Förhandlingarna mellan iranska regimen och världens sex stormakter kring Irans kärnteknikprogram har stött på problem, enligt anonyma diplomatkällor i väst.
Oenigheten gäller om Iran ska tillåtas bedriva forskning kring nya avancerade centrifuger som kan användas för att anrika uran till både kärnbränsle och kärnvapen.
Parterna ska träffas på nytt senare i dag i Geneve för att försöka komma överens om de kvarstående detaljerna kring ett genomförande av interimsavtalet från november förra året.
Iranska regimen och världens sex stormakter, den så kallade P5+1-gruppen med USA, Frankrike, Storbritannien, Tyskland, Ryssland och Kina, nådde en interimsöverenskommelse den 24 november i Genève. Denna överenskommelse syftar till att stävja prästerskapets mest känsliga kärnteknikarbete i utbyte mot begränsade sanktionslättnader från EU och USA.
Kärntekniska experter från iranska regimen och P5+1-gruppen har genomfört flera förhandlingsrundor sedan överenskommelsen i november för att lösa olika tekniska frågor samt komma överens om när interimsöverenskommelsen ska trädda i kraft. Dessa samtal har hittills varit resultatlösa och parterna har ännu inte lyckats komma överens om när och hur interimsöverenskommelsen ska genomföras.